fonamentals

drets humans, solidaritat, activisme, cooperació, pau

COL·LABORA. ACTUA. FONAMENTA’LS

Ciutat_marroAmb el project FONAMENTALS volem sumar esforços al treball que es realitza des de diverses organitzacions i des de la societat civil en la defensa dels Drets Fonamentals.

Alhora, proposem un espai de mobilització i activisme per la defensa dels drets humans dels 6 defensors i defensores que seran acollits per Sant Boi en el marc del projecte Ciutats Defensores pels Drets Humans.

Considerem fonamental fer arribar la nostra preocupació a les autoritats competents dels països d’origen d’aquests activistes, sobre la situació de presecució i amenaça que han rebut cadascun d’ells per raó de la seva implicació activa en la defensa dels drets humans en els seus països.

Per aquest motiu, us proposem que, a nivell individual o institucional, difongueu les diferents cartes que hem preparat i les feu arribar a les adreces senyalades.

D’altra banda, us oferim la possibilitat d’expressar el vostre suport a aquests activistes mitjançant la signatura a través de la campanya que hem obert a la plataforma.

Anuncis

Deixa'ns el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: