fonamentals

drets humans, solidaritat, activisme, cooperació, pau

Dia 20 de setembre: Ada Colau i Jorge Barudy a Sant Boi

En motiu dCartell_defel Dia Internacional de la Pau, el dia 20 de setembre tindrà lloc la jornada Fonamentals: drets humans i activisme. La proposta, que es configura al voltant d’una taula rodona i la projecció d’un documental, vol aprofundir en la necessitat de garantir els drets humans com a requisit per assolir la pau. La pau, en aquest sentit, es definiria des de la seva acepció positiva, la que la vincula altres aspectes com el desarmament, el desenvolupament sostenible, el diàleg, la democràcia i els drets humans.

Els Drets Humans són alhora fonaments d’aquesta lluita històrica i colectiva per assolir una societat més justa on es garanteixi la dignitat, la igualtat i la llibertat de cada persona, per això són fonaments i fonamentals. Fonamentar-los, i l’activisme n’és una forma, és necessari per denunciar les vulneracions que es cometen i aconseguir que totes les persones tinguin garantit el gaudi efectiu d’aquests drets.

El 20 de setembre, a les 19h , a Can Massallera aprofundirem en aquest debat amb la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, i amb Jorge Barudy, psicòleg especialitzat en els drets dels infants i director del Centre Exil

Anuncis

Deixa'ns el teu comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: